Omgeving

Sunny Beach Boulevard

Maar zoekt u de drukte en vindt u dat gezelliger? Dan bent u binnen 4 kilometer aan het schitterende Sunny Beach (het Zonnestrand). Sunny Beach komt steeds meer in trek bij de Nederlanders en dat is zeer terecht. De boulevard van Sunny Beach is ruim 5 kilometer lang en voorzien van diverse winkeltjes en volop restaurants en strandbars. Het strand van Sunny Beach is schitterend met fijn zand en volop verhuur van ligbedden tegen zeer goedkope tarieven. Ook het eten en drinken is in deze streek van Bulgarije spotgoedkoop. Voor minder dan 10 euro per persoon kun je een uitgebreid avondmaal nuttigen met drankjes. Ook is Sunny Beach voorzien van vele supermarkten waar u uw inkopen kunt doen.

Sunny Beach

Aqua Paradise Nessebar

Jolly Aquapark ligt direct naast ‘Aqua Paradise Nessebar’. Dit is het mooiste en grootste waterpark van de Balkan met een oppervlakte van maar liefst 46.000 vierkante meter. Op het waterpark is heel veel te beleven. Talloze glijbanen, een ‘lazy river’, shows voor kinderen, een groot kinderbad, een zwembadbar, en nog veel meer. Iedereen kan hier een topdag beleven. Via deze link komt u automatisch op de website van het waterpark: http://aquaparadise-bg.com/en.

Aquaparadise Nessebar

Nessebar Beach

Het strand van Nessebar is op loopafstand van Jolly Aquapark (± 700 meter). Dit is een klein strand met verhuur van ligbedden. Aan dit strand zijn ook diverse restaurants en strandbars te vinden waar u spotgoedkoop kunt eten en drinken. Ook zijn er volop supermarkten aanwezig waar u uw versnaperingen kunt kopen.

Nessebar beach

Janet Grand Market

Op een afstand van 400 meter van de appartementen bevindt zich een gigantische supermarkt. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen. Deze supermarkt verkoopt volop Nederlandse en West-Europese producten. U kunt uw Nederlandse eetgewoontes dus gewoon voortzetten in Bulgarije.

Janet Grand Market