Vervoer

Vervoer naar Bulgarije

U kunt uiteraard met de auto naar Bulgarije, maar met het vliegtuig is er ook een ruim aanbod tijdens het zomerseizoen. Jolly Aquapark ligt slechts 20 kilometer van vliegveld Bourgas en slechts 80 kilometer van vliegveld Varna. Vliegen op Bourgas is het meest voor de hand liggend en hieronder geven wij u de diverse mogelijkheden:

  • TUI vliegt meerdere keren per week vanaf Amsterdam. Via deze link komt u automatisch op de website van TUI: https://www.tui.nl.
  • Transavia vliegt meerdere keren per week vanaf Amsterdam. Via deze link komt u automatisch op de website van Sunweb www.sunweb.nl of www.neckerman.nl.
  • Corendon vliegt meerdere keren per week vanaf Amsterdam. Via deze link komt u automatisch op de website van Corendon www.corendon.nl.
  • Bulgaria Air vliegt meerdere keren per week vanaf Amsterdam. Via deze link komt u automatisch op de website van Bulgaria Air www.air.bg.
  • Jetair vliegt meerdere keren per week vanaf Brussel. Via deze link komt u automatisch op de website van Jetair www.jetairfly.com.

Vervoer binnen Bulgarije

Taxi’s zijn aan de kust volop aanwezig en het huren van een auto is ook geen probleem. Zelf rijden in deze kuststreek is goed te doen. Wij kunnen u over de bij ons bekende autoverhuurbedrijven uiteraard vrijblijvend informeren. De huurauto kan worden opgehaald op het vliegveld Bourgas of desgewenst afgeleverd op locatie. Binnen een straal van 4 kilometer ligt Sunny Beach (zonnenstrand). Binnen dezelfde straal ligt het nieuwe centrum van Nessebar alsook het historische oude centrum van Nessebar (schiereiland). Nessebar staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Vanuit Nesebar kunt u met de boot diverse plaatsen aandoen aan de kust van Bulgarije, zoals Sozopol, Bourgas en Varna. Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals een fastferry of een normale passagiersboot. Deze zijn beide te boeken op diverse locaties in Nessebar en Sunny Beach. Via deze link komt u automatisch op de website van de ferrymaatschappij: https://www.fastferry.bg.

Haven